Εξωσωματική στην Ελλάδα. Ζευγάρια καταφθάνουν από όλο τον κόσμο στη χώρα.

IVF in Greece: Live your myth in Greece and Get Back with A Positive Pregnancy Test Result! Εξωσωματική στην Ελλάδα.

Your Fertility Road in Athens … και στην επιστροφή βάλτε στη βαλίτσα σας το θετικό αποτέλεσμα!

Ταξίδι

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις παγκοσμίως, ως ένας καταξιωμένος ιατρικός προορισμός για θεραπείες Γονιμότητας και μεθόδους Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής – Εξωσωματική.

Η χώρα μας κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων για τις ποιοτικές παροχές και υπηρεσίες στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Επίσης, για το ανταγωνιστικό κόστος, το νομοθετικό πλαίσιο και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, η Gyn Care IVF Greece & Italy έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες ζευγάρια από όλο τον κόσμο, να γεμίσουν την αγκαλιά τους και την καρδιά τους για πάντα.

Η φήμη μας οφείλεται στις επιτυχημένες ιστορίες ζευγαριών που μας εμπιστεύθηκαν. Τα ζευγάρια γρήγορα διαδίδουν τη χαρά και την εμπειρία τους από τα ιατρεία της χώρας μας. Δημοσιεύσεις στον διεθνή τύπο, επιστημονικά άρθρα στις παγκόσμιες ιατρικές κοινότητες, αφιερώματα για την αλματώδη ανάπτυξη και επένδυση στην καινοτομία δημιουργούν βάση εμπιστοσύνης. Έτσι τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια ταξιδεύουν για να φτάσουν σε εμάς.

Για ποιο λόγο να επιλέξουν τα ζευγάρια από εξωτερικό το ταξίδι στην Ελλάδα για θεραπεία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής – Εξωσωματική;

Είναι γεγονός ότι ολοένα και περισσότερα ζευγάρια αναζητούν τις ιδανικές συνθήκες τεκνοποίησης για αυτούς. Ακόμα και πέρα από τα σύνορα της χώρας τους. Πλέον, το διαπιστώνουμε καθημερινά, καλωσορίζοντας όλο και περισσότερα ζευγάρια στο ιατρείο μας.

8 λόγοι που καθιστούν τη Ελλάδα ιδανική και αξιόπιστη επιλογή για Εξωσωματική Γονιμοποίηση.

κόστος

Συσσώρευση εμπειρίας

Καταξιωμένο ιατρικό προσωπικό με πολυάριθμους κύκλους εξωσωματικής και αντιμετώπισης ποικίλων ιατρικών περιστατικών. Ταυτόχρονα, εξειδικευμένοι κλινικοί εμβρυολόγοι διαπρέπουν με σαφή επιστημονική κατεύθυνση και επιμονή στην έρευνα. Διοικητικοί υπάλληλοι που οργανώνουν πιστοποιημένες διαδικασίες. Μαίες πολύγλωσσες, ικανές να υποστηρίξουν γυναίκες από όλο τον κόσμο, μιλώντας την γλώσσα τους.

Ιατρική έρευνα

Μεγάλες ερευνητικές ομάδες μέσα από δημόσιες και ιδιωτικές πρωτοβουλίες εργάζονται επισταμένως για την ανάπτυξη νέων τεχνικών και φαρμάκων. Ο επιστημονικός ζήλος μαζί με την απαραίτητη επένδυση οδηγούν στη χρήση βελτιωμένων καινοτόμων τεχνικών. Επίσης, στην ανεύρεση νέων φαρμακευτικών σχημάτων – πρωτοκόλλων, πιο φιλικών και κατάλληλων για τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε γυναίκας.

Εξωσωματική Ελλάδα

Κλιματικές Συνθήκες και Καλή Ψυχολογία

Γνωρίζουμε πως η υπογονιμότητα σχεδόν πάντα συνοδεύεται από αρνητικά συναισθήματα. Το αίσθημα του άγχους και της απογοήτευσης είναι έντονο, τόσο για την γυναίκα όσο και για τον άνδρα. Τα ζευγάρια που αποφασίζουν να υποβληθούν σε ταξίδι θεραπείας γονιμότητας, συνήθως έχουν διανύσει μια μεγάλη, αγχωτική διαδρομή.

Όταν ένα ζευγάρι αποφασίσει να προχωρήσει στην εξωσωματική γονιμοποίηση κύριο μέλημα μας είναι η διαρκής ψυχολογική του υποστήριξη. Η Ελλάδα είναι μια από τις λίγες χώρες που διαθέτουν τις ιδανικές συνθήκες για την καλή ψυχολογία ενός ζευγαριού – και από το εξωτερικό – ώστε να γίνει η Εξωσωματική. Ο ήλιος μας ανεβάζει τη διάθεση, προσδίδει ενέργεια και απομακρύνει τις δυσάρεστες σκέψεις. Ενεργοποιεί την αισιοδοξία μας, την αγάπη μας για τη ζωή, τη θετική αντίληψη των πραγμάτων ακόμη και σε δύσκολες περιστάσεις.

Οικονομικό κόστος

Ένα επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο για να επιλέξει κάποιος να κάνει ταξίδι στην Ελλάδα για την θεραπεία του – Εξωσωματική – είναι το κόστος. Η οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, τα τελευταία χρόνια, έχει αναγκάσει τα κέντρα υπογονιμότητας να μειώσουν το κόστος. Κρατώντας πάντα υψηλά την ποιότητα, η μείωση των τιμών για το κόστος , τα κάνει ανταγωνιστικά και τα τοποθετεί στις πρώτες επιλογές του κόσμου. Με τα μισά χρήματα, με χαμηλότερο κόστος, από ότι θα ξόδευαν ζευγάρια σε άλλη ευρωπαϊκή πόλη, έχουν τα ίδια ποσοστά επιτυχίας.

Φιλικό νομικό πλαίσιο

Η ευνοϊκή και ευέλικτη νομοθεσία της Ελλάδας επιτρέπει την αυτοδιάθεση του γυναικείου σώματος και περιέχει σημαντικά σημεία που βοηθούν την χρήση επιτυχημένων πρακτικών. Για παράδειγμα, επιτρέπει τη δωρεά σπέρματος και ωαρίων στην εξωσωματική γονιμοποίηση, με πλήρη προστασία της ανωνυμίας του δότη. Επιπρόσθετα, στη χώρα μας επιτρέπεται η ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή σε άγαμες γυναίκες. Επίσης, η κρυοσυντήρηση γονιμοποιημένων ωαρίων. Την ίδια ώρα, η ευνοϊκή ελληνική νομοθεσία στο πεδίο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής επιτρέπει την εμβρυομεταφορά δύο εμβρύων κατά τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης. Επιπρόσθετα, αυξάνει το ποσοστό επιτυχίας για σύλληψη και γλιτώνει τις γυναίκες από χρονοβόρες επαναλήψεις της διαδικασίας. Τέλος, η δυνατότητα επιλογής για παρένθετη μητρότητα κάνει την Ελλάδα την ιδανική χώρα για θεραπείες υπογονιμότητας. Αυτό σε σύγκριση με χώρες που βρίσκονται στο εξωτερικό. Έτσι, γίνεται πασιφανές ότι παρέχει όλες τις εναλλακτικές που αυξάνουν τις πιθανότητες να αποκτήσει ένα υπογόνιμο ζευγάρι παιδί.

Γεωγραφική Θέση

Η Ελλάδα είναι εύκολα προσβάσιμη σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, καθώς και στα κράτη της Ανατολής για τους επισκέπτες από το εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια το ταξίδι, από και προς τη χώρα μας, εναερίως ή οδικώς έχει βελτιωθεί σημαντικά. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με συνεχείς πτήσεις όλο το χρόνο, μας συνδέει απευθείας με τις μεγαλύτερες πόλεις στο εξωτερικό. Αεροδρόμια και σιδηροδρομικές γραμμές έχουν ανακατασκευαστεί. Επίσης, το οδικό δίκτυο έχει αναβαθμιστεί. Έτσι, το κάθε ταξίδι έγινε ακόμα πιο προσιτό, γρήγορο και οικονομικό για όσους από το εξωτερικό θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα μας.

Ταξίδι εξωσωματικήΔιακοπές

Κάθε προσπάθεια μπορεί να γίνει πιο εύκολη αν συνδυαστεί με ταξίδι αναψυχής. Ένα ζευγάρι που έρχεται από το εξωτερικό στην Ελλάδα για τη θεραπεία του, έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και τις ομορφιές της χώρας. Η Ελλάδα είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο γιατί διαθέτει πλούσια ιστορία και αρχαίο πολιτισμό. Επίσης, έχει ατελείωτες ακρογιαλιές, καλό φαγητό και επιλογές διασκέδασης.

Η Gyn Care IVF Greece & Italy προσφέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο, ολοκληρωμένο πακέτο στα ζευγάρια που έρχονται, είτε από την επαρχία, είτε από το εξωτερικό.

Επιπρόσθετα, αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε το Ταξίδι προς τη Γονεικότητά σας από το Α έως το Ω. Τα μεταφορικά σας έξοδα για το ταξίδι, τα εισιτήρια σας και οι κρατήσεις σας πραγματοποιούνται από εμάς. Στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος σας περιμένει ιδιωτικό όχημα με οδηγό που ομιλεί τη γλώσσα σας. Αυτός σας οδηγεί στο πολυτελές ξενοδοχείο διαμονής. Η φιλοξενία σας γίνεται σε ξενοδοχείο που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από την κλινική και πολύ κοντά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Ζευγάρια

Στην κλινική, σας περιμένει όλο το ιατρικό team. Ο Γυναικολόγος, ο Κλινικός Εμβρυολόγος, η Ψυχολόγος και η Μαία θα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό σας.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους της θεραπείας (ωοληψία) έχετε 5 ημέρες στη διάθεσή σας, να απολαύσετε την πόλη των Αθηνών. Σας παραδίδουμε χάρτη και πλήρη οδηγό πόλης με τα καλύτερα αξιοθέατα, μουσεία, gallery, εστιατόρια και χώρους διασκέδασης. H αναμονή σας έτσι θα είναι πιο ευχάριστη. Το διάστημα αυτό, ο Κλινικός Εμβρυολόγος φροντίζει, παρατηρεί και φιλοξενεί στις ιδανικότερες συνθήκες στο εργαστήριό του, το μικρό νέο θαύμα σας. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εμβρυομεταφορά και τις θερμότερες ευχές μας για θετικό αποτέλεσμα.

Η εμπειρία της εξωσωματικής διαδικασίας προσπαθούμε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη ψυχολογικά. Επίσης, προσπαθούμε να πλαισιωθεί με όμορφες αναμνήσεις από τη χώρα μας.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι όλα όσα προσφέρουμε γίνονται με τα ίδια χρήματα που θα ξοδεύατε σε μια άλλη χώρα μόνο για τη θεραπεία σας!

Εκτός, από τη δυνατότητα δια ζώσης συνάντησης στα ιατρεία μας σε Ρώμη, Μιλάνο, Μπάρι, Ορμπετέλο και Αθήνα, υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακών συναντήσεων.

Διαβάστε επίσης την ενότητα Συχνές ερωτήσεις για περισσότερες απαντήσεις.

ζευγάρια

Create Your Family, While Enjoying the never – ending Greek summer.

Share This Story:

Σχετικά  άρθρα