Δανεικά ωάρια

Δανεικά ωάρια

Η χρήση δανεικού ωαρίου έγινε για πρώτη φορά το 1983. Έκτοτε έχει εξελιχθεί και έχει βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες να γίνουν μητέρες. Ωστόσο, υπό άλλες συνθήκες δεν θα τα είχαν καταφέρει.

Η ομάδα μας (Gyn Care IVF) έχει μία εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Συγκεκριμένα, δουλεύουμε σε πολλές χώρες του εξωτερικού και την Ελλάδα και αυτό έχει βοηθήσει στο να έχουμε μεγάλο αριθμό δοτριών στη διάθεσή μας. Επίσης, διαθέτουμε ακριβές σύστημα αντιστοίχισης των χαρακτηριστικών μεταξύ δότριας και λήπτριας (ομάδα αίματος, ύψος, χρώμα μαλλιών, ματιών, δέρματος κ.τ.λ.).

Η λύση για τη δωρεά ωαρίου αφορά σε γυναίκες προχωρημένης ηλικίας (>45) όπου η ποιότητα των ωαρίων είναι κακή. Επίσης, σε περιστατικά γενετικών ανωμαλιών και σε γυναίκες που έχουν προσπαθήσει πολλές φορές. Τέλος αφορά γυναίκες με προηγηθείσα χημειοθεραπεία, ή ακτινοθεραπεία.

Τα ζευγάρια, μας προτιμούν λόγω της γνωστής πλέον εμπειρίας μας στον χώρο αλλά και λόγω των υψηλών ποσοστών μας.

Συγκεκριμένα το μέσο όρο σε ποσοστό που έχουμε είναι 88% θετική χοριακή και 78% γέννηση υγιούς παιδιού. Θεωρούνται τα υψηλότερα στην Ελλάδα.

Η διαδικασία είναι η εξής:

Αρχικά λαμβάνεται ένα πλήρες ιστορικό του ζευγαριού και αφού εκφράσουν την επιθυμία για τη δωρεά ωαρίων γίνεται αντιστοίχιση των χαρακτηριστικών της γυναίκας με τη δότρια. Η δότρια θα ξεκινήσει κύκλο εξωσωματικής και την ημέρα της ωολήψιας τα ωάριά της θα γονιμοποιηθούν με το σπέρμα του συντρόφου. Οι βλαστοκύστεις που θα προκύψουν θα μεταφερθούν στη μήτρα της γυναίκας μετά από κατάλληλη προετοιμασία και συγχρονισμό.
Έτσι δίνεται η ευκαιρία στη γυναίκα να κυοφορήσει και να γεννήσει το παιδί της!

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε πατώντας τη δωρεά ωαρίων εδώ.

Οι δότριες είναι γυναίκες 18 – 30 ετών με ελεύθερο ιατρικό και χειρουργικό ιστορικό και είναι ελεγμένες για όλες τις γενετικές και λοιμώδεις ασθένειες.

Η επιτυχία μας οφείλεται σε 3 βασικούς λόγους:

  • Αυστηρή επιλογή των δοτριών
  • Λεπτομερής εξέταση του περιστατικού της λήπτριας

  • Υποχρεωτική διαγνωστική υστεροσκόπηση με scratch

Τα τελευταία χρόνια, η μονοκρατορία της θεωρίας του πόσο καθοριστικά είναι τα γονίδια μας έχει αρχίσει να δίνει τη θέση της στη δύναμη των επιγενετικών αλλαγών. Έως τώρα γνωρίζαμε τα ίχνη που αφήνουν τα γονίδιά μας. Πλέον, γνωρίζουμε εξίσου καλά τη σημαντικότητα των αποτυπωμάτων που δημιουργεί η εγκυμοσύνη.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε για τη Νομοθεσία για τη δωρεά ωαρίων.

Η μοναδική σχέση της μητέρας με το μωρό της ξεκινά από την εγκυμοσύνη, κορυφώνεται στον τοκετό και συνεχίζει για όλη τη ζωή!

Share This Story: